Carlos artık "diplomalı!"

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Pro Lisans diploması aldı.

NTV Spor 24.07.2014 - 14:21
Carlos artık "diplomalı!"

Yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Sivasspor'da, Brezilyalı teknik direktör Carlos, antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Roberto Carlos, yaklaşık 20 gün önce Pro Lisans diploması aldığını söyledi.
     
Ligin başlamasına epey bir süre olduğunu ve uzun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getiren Carlos, kamp süresince hazırlık maçları yapacaklarını belirtti. Carlos, takımda herkesin keyiflice çalıştığını belirtti.
     
Bir basın mensubunun "Yabancı transferler devam edecek mi " şeklindeki sorusunu Carlos, "Yönetimle görüşeceğiz, onlarla bu konuyu masaya yatıracağız. Kulübümüz için en iyisi neyse yabancı transferinde de onu yapmaya çalışacağız" diye yanıtladı.
     
Lisans sorunu nedeniyle geçen sezon "yönetici" olarak yedek kulübesinde yerini alabilen ve maç sonu basın toplantılarına katılamayan Brezilyalı teknik adam, pro-lisans diplomasını yaklaşık 20 gün önce İspanyolca eğitim sonunda aldığını belirterek, "Brezilya'da yapamadık, çok uzak, gidip gelmesi zor oluyor. Daha yakın bir ülkeden aldık" diye konuştu.
     
Stoper Ümit Kurt hakkında bazı gazetelerde çıkan transfer iddialarının hatırlatılması üzerine de Carlos, Fenerbahçe'nin bonservis bedelini ödeyerek oyuncuyu transfer edebileceğini belirtti.

Sayfa Yükleniyor...