Hırvatistan'ı geçemedik

Uluslararası İstanbul Cup Sutopu Turnuvası, dün oynanan maçlarla devam etti. Milli takımımız turnuvanın favori ekiplerinden Hırvatistan karşısında başa baş bir oyun ortaya koymasına rağmen maçtan 12-11 mağlup ayrıldı.

NTV Spor 25.07.2014 - 17:43
Hırvatistan'ı geçemedik

İstanbul'da devam eden Uluslararası İstanbul Cup Sutopu Turnuvası'nda 2 gün geride kaldı. 2-10 Ağustos tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek 18 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'na hazırlık niteliği taşıyan organizasyonun 2. gününde milli takımımız Hırvatistan ile karşılaştı. Ay Yıldızlılar turnuvanın ve dünya şampiyonasının favori ekiplerinden olan Hırvatistan karşısında başa baş bir oyun ortaya koydu. Karşılıklı gollerle başlayan müsabakada ilk periyot hırvat ekibinin 4-3 üstünlüğü ile geçildi. Konuk ekip ikinci periyotta  Atamer Albayrak'ın oyundan ihraç edilmesini iyi değerlendirdi ve boş döndüğümüz ataklara hızlı hücumlarla cevap vererek ilk devreyi 8-5 önde geçti.

İkinci yarıda müdaafada daha istekli olan milli takımımız, Hırvat sporcu Borocic'in brütalite olarak atılmasıyla kazandığı 4 dakikalık bir kişi fazla oynama avantajını iyi değerlendirdi ve 4. periyota girerken farkı iki sayıya indirdi. Güçlü rakibi karşısında baskıyı son periyotta daha da arttıran millilerimiz, seyircinin de desteğiyle bu periyotu da 2-1 lik üstünlükle geçmesine rağmen galibiyet için yeterli golleri bulamayınca havuzdan 12-11 mağlup ayrıldı ve turnuvadaki ilk mağlubiyetini aldı.

Milli takımımızda Atakan Destici 4 ve Ege Çolak 3 golle oynarken Bahadır Özbakış da 2 gol kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...