Luke Shaw gerilimi!

Luke Shaw'ın bonservis ve maaş ücreti, Louis van Gaal ve Jose Mourinho'yu tartışmaya sürükledi.

NTV Spor 26.07.2014 - 12:47
Luke Shaw gerilimi!

Manchester United'ın Southampton'dan kadrosuna kattığı Luke Shaw için ödenen bonservis bedeli ve genç sol bek oyuncusunun maaşı; Jose Mourinho ile Louis van Gaal'i karşı karşıya getirdi.

27 milyon sterlin karşılığında United'a transfer olan İngiliz oyuncunun haftalık 100 bin sterlin kazandığını ve bunun çok yüksek bir rakam olduğunu belirten Chelsea Menajeri Mourinho, "Eğer biz 19 yaşındaki bir çocuğa bu rakamı ödeseydik, yaşayamazdık. Ona ödenecek maaşla finansal Fair-Play konusundaki kararlılığımızdan vazgeçmiş olurduk. Aynı zamanda soyunma odasındaki dengemizi de bozmuş olurduk. Çünkü 19 yaşındaki bir futbolcuya bu rakamı öderseniz ertesi gün diğer futbolcular da kapınızı çalmaya başlar" ifadelerini kullandı.

Mourinho'nun bu açıklamalarının ardından gözler; Manchester United Menajeri Louis van Gaal'e çevrildi. Hollandalı teknik adam ise Barcelona'da yardımcılığını yapan eski çalışma arkadaşıyla basın önünde tartışmayacağını dile getirdi. Van Gaal, "Bu konuyu medya önünde konuşmayacağım. Jose ile görüşmek daha iyi olacak" şeklindeki ifadeleriyle tartışmaya son noktayı koydu.

 

Sayfa Yükleniyor...