Fenerbahçe Alagöz Holding-Galatasaray Çağdaş Faktoring maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı finalinde Fenerbahçe Alagöz Holding ile Galatasaray Çağdaş Faktoring karşı karşıya geliyor. Peki Fenerbahçe Alagöz Holding-Galatasaray Çağdaş Faktoring maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 29.03.2024 - 09:53
Son Güncelleme: 29.03.2024 - 09:54
Potada derbi zamanı: Fenerbahçe-Galatasaray

Potada derbi zamanı... ING Kadınlar Süper Ligi yarı finalinde ile kozlarını paylaşıyor.

Fenerbahçe Alagöz Holding, namağlup lider tamamladığı ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi normal sezonunun ardından Play-Off çeyrek finalinde Botaş ile eşleşti. Metro Enerji Salonu ve Ankara Spor Salonu'nda oynanan iki mücadele sonunda rakibini 89-56 ve 89-73'lük skorlarla 2-0 geçen Fenerbahçe, yarı finale yükseldi.

🏀👉BASKETBOL HABERLERİ

Ligde normal sezonu 28 maçta aldığı 18 galibiyet 10 mağlubiyetle beşinci sırada tamamlayan Galatasaray Çağdaş Faktoring, Play-Off çeyrek finalinde İzmit Belediyespor ile eşleşti. İzmit Belediyespor'u 2-1'lik skorla geçen Galatasaray Çağdaş Faktoring'de Amerikalı forvet Nalyssa Rae Smith 21 maçta ürettiği 412 sayı ile takımının en skorer oyuncusu konumunda bulunuyor.

FENERBAHÇE-ALAGÖZ HOLDİÇAĞDAŞ FAKTORİNG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma bu akşam saat 19.00'da başlayacak. Mücadele TRT Spor ekranlarından yayımlanacak. Karşılaşmayı Ali Serkan Emlek, Turgut Işık ve Barış Turgut hakem üçlüsü yönetecek.

Sayfa Yükleniyor...