Toni Kroos sürpriz kararını duyurdu

SON DAKİKA HABERİ: Real Madrid ile sözleşmesinin sonuna gelen Toni Kroos sürpriz bir karara imza attı. Toni Kroos, EURO 2024 sonrası futbolu bırakacağını bildirdi.

Haber Merkezi - NTV Spor 21.05.2024 - 13:50
Son Güncelleme: 21.05.2024 - 14:19
Toni Kroos sürpriz kararını duyurdu

ile yeni sözleşme iddiaları ortaya atılan sürpriz bir şekilde futbolu bırakma kararı aldığını bildirdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan 34 yaşındaki Toni Kroos, 'ün ardından futbolculuk kariyerini noktalayacağını belirtti.

📈İSPANYA LİGİ PUAN DURUMU📈

"Her zaman dediğim gibi; Real Madrid benim son kulübüm olacak" ifadelerini kullanan Toni Kroos'un veda sözleri şöyle:

"17 Temmuz 2014 - Real Madrid'e imza attığım gün, hayatımı değiştiren gün. Dünyanın en büyük kulübünde yeni bir dönemin başlangıcıydı. 10 yıl sonra sezon sonunda bu bölüm sona eriyor. O başarılı dönemi asla unutmayacağım. Beni açık yüreklilikle karşılayan ve bana güvenen herkese teşekkür ederim. Özellikle de ilk günden son güne kadar gösterdiğiniz ilgi ve sevginiz için siz sevgili Madridlilere teşekkür etmek istiyorum.

Aynı zamanda bu karar, aktif futbolculuk kariyerimin Avrupa Şampiyonası'ndan sonra sona ereceği anlamına da geliyor.

Her zaman söylediğim gibi; Real Madrid benim son kulübüm ve öyle kalacak. Kararımı vermek için doğru zamanı bulduğum ve bunu kendi başıma seçebildiğim için mutlu ve gururluyum. Amacım her zaman kariyerimi performans seviyemin zirvesinde bitirmekti.

Şu andan itibaren tek bir düşünce var; Haydi 15! Haydi Madrid!"

TONI KROOS'UN REAL MADRID KARNESİ

10 yıldır Real Madrid forması giyen Toni Kroos, LaLiga deviyle toplam 463 maça çıkıp 28 gol, 98 asistlik skor katkısı verdi.

34 yaşındaki Alman orta saha, Real Madrid'de 4'ü Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 22 kupa kaldırma başarısı gösterdi.

Sayfa Yükleniyor...