Van Gaal'den Fellaini'ye yeşil ışık!

Napoli Başkanı Orelio de Laurentis, Manchester Unitedlı Maruan Fellaini ile ilgilendiklerini doğruladı. Laurentiis, Fellaini dışında başka isimlerin de transfer listelerinde yer aldığını ifade etti.

NTV Spor 01.08.2014 - 14:30
Van Gaal'den Fellaini'ye yeşil ışık!

Menajer Luis van Gaal'in gelişiyle Manchester United'dan birçok ismin ayrılması gündemde. Marouan Fellaini de bu isimlerin başında geliyor.

Ada basınına göre Belçikalı futbolcu Napoli ile anlaşmaya çok yakın. Gazeteler, Van Gaal'in geçen sezon beklentilerin altında kalan Belçikalı futbolcuyu göndermek istediğini belirtirken Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis'in yaptığı açıklamalar da transferin gerçekleşeceğini destekler nitelikte.

SAÇ GÖNDERMESİ
Ülkesinde bir radyoya konuşan Laurentiis "Fellaini'yle ilgileniyoruz ama onun dışında başka isimler de var" ifadelerini kullandı.

Fellaini'nin saçlarına esprili bir gönderme de yapan laurentiis "Fellaini'nin saçları aslan yelesi gibi. Napolitan tarzına uyuyor. Ayrıca saçı olmayan Gökhan İnler ile Fellaini iyi uyum sağlar" dedi.

Everton'dan 27 buçuk milyon sterline transfer edilerek United tarihinin en pahalı dördüncü oyuncusu olan Fellaini'nin Napoli'ye transfer olması halinde bonservis bedelinin yarısına satılacağı belirtiliyor.

 

Sayfa Yükleniyor...