Liverpool kanatlanıyor

Liverpool'da transfer çalışmaları bitmek bilmeyecek gibi görünüyor. 6 oyuncuyla sözleşme imzalayan İngiliz ekibi; şimdi de savunmanın kanatlarına oyuncu arıyor.

NTV Spor 01.08.2014 - 14:26
Liverpool kanatlanıyor

Liverpool transferde hız keseceğe benzemiyor. Luis Suarez'i 75 milyon sterlin karşılığında Barcelona'ya sattıktan sonra, kadrosunu Adam Lallana, Rickie Lambert, Dejan Lovren, Emre Can ve Lazar Markovic ile güçlendiren Kırmızılar, Belçikalı Divock Origi'nin de bonservisini alıp, eski takımı Lille'e kiralamıştı.

Liverpool bu kez savunmanın kanatlarına takviye yapmayı amaçlıyor. İngiliz basınına yansıyan haberlere göre Liverpool; Sevilla'nın sol bek oyuncusu Alberto Moreno ve Atletico Madrid'in sağ beki Javier Manquillo ile yakından ilgileniyor.

22 yaşındaki Alberto Moreno, geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan Sevilla'daki başarılı performansıyla, İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente Del Bosque tarafından dünya kupası aday kadrosuna davet almış ancak Brezilya'ya götürülmemişti. 20 yaşındaki sağ bek Manquillo ise geçen sezon lig şampiyonluğu yaşayan Atletico Madrid'de 7 maçta şans bulabilmişti..

Sayfa Yükleniyor...