Mourinho'nun keyfi yerinde!

Chelsea'nin Portekizli teknik adamı Jose Mourinho, lig başlayana kadar hazır hale geleceklerini söyledi.

NTV Spor 11.08.2014 - 15:38
Mourinho'nun keyfi yerinde!

Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Mourinho, dün Macaristan'da Ferencvaros ile oynanan hazırlık maçının ardından takımın yeni sezon öncesi performansını değerlendirdi.

Dünya Kupası ve tatilden dönen oyuncuların katılımıyla ancak geçen hafta tam kadro çalışmaya başlayabildiklerini hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Tüm oyuncularım hazır durumda değil. Ivanovic bir aydır antrenman yaparken, Schürrle 5 gündür takımla birlikte. Bu nedenle oyuncuların performansları arasında farklılıklar olması normal. 18 Ağustos Pazartesi günü Burnley ile oynayacağımız ligin ilk maçına kadar hazır hale gelmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

"REKABETE İHTİYACIMIZ VAR"
Oynadıkları hazırlık maçlarının çekişmeli geçmesinin takım için faydalı olduğunu belirten Portekizli teknik adam, "Rekabete ihtiyacımız var, 5-0, 6-0 ya da 7-0'lık galibiyetlere değil. Yeni stadının açılışını yapan Ferencvaros için tarihi bir gündü. Yeni statlarında ilk golü atmak ve iyi bir performans sergileme hedefindeydiler. Son dakikaya kadar mücadele ettiler ve bu bizim için iyi bir şeydi" şeklinde görüş belirtti.

Bu arada Ferencvaros karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Fildişi Sahilli golcü futbolcu Didier Drogba, ayak bileğinden yaşadığı sakatlığın ardından 28. dakikada yerini Oscar'a bıraktı. Chelsea, Zoltan Gera'nın golüyle yenik duruma düşmesin rağmen Ramires ve Cesc Fabregas'ın golleriyle mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Maviler,İspanya'nın Real Sociedad takımıyla oynayacağı maçın ardından sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayacak.

Sayfa Yükleniyor...