Bakan Kılıç'tan genç sporculara destek

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları'na katılacak Milli Takım kafilesini ziyaret etti. Sporcularla akşam yemeği yiyen bakan Kılıç, "Her zaman sizlerin arkasındayız" mesajı verdi.

NTV Spor 12.08.2014 - 13:58
Bakan Kılıç'tan genç sporculara destek

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 16-28 Ağustos arasında Çin'in Nanjing kentinde düzenlenecek Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları'na katılacak Türk Milli Takım kafilesiyle bir araya geldi.
     
Burhan Felek Spor Kompleksi Kamp Eğitim Merkezi'nde toplanan kafileyi ziyaret eden Kılıç'a, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener, spor genel müdürü Mehmet Baykan ve bazı federasyonların başkanları da eşlik etti.
     
Türkiye'yi temsil edecek 42 sporcuyla akşam yemeği yiyen Kılıç'ın masasında, milli sporcular Şeyhmuz Yiğitalp, Aliye Demirbağ ve Gamze Karakol yer aldı.
     
Yemeğin ardından sporculara yönelik bir konuşma yapan Kılıç, "Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Ümit ediyorum ki sizlerin bugüne kadar verdiği çabalar, karşılığını bulur. Sizlere düşen görev, bu noktaya gelmişken, daha ileriye yürümek.  Biz temiz spor, alın teriyle kazanılmış ve ömür boyu taşınacak bir başarıyı elde etmenizi istiyoruz. Bunun için de ne yapmamız gerekiyorsa, yapmaya hazırız" diye konuştu.
     
Bakan Kılıç, hükümet olarak çok büyük kaynakları spora aktardıklarını belirterek, "Sadece bu imkanların değerlendirilmesini, iyi kullanılmasını istiyoruz. Amatör ruhunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin, birbirinize destek olun ve kardeşçe yarışın" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...