Kartal Bilic'siz yüksek uçamıyor!

Bilic, Arsenal maçının son saniyelerinde tribüne gönderildi. Beşiktaş geçen sezon ligde Bilic'siz üç maçta 1 gol atabilmiş, beş puan kaybetmişti.

NTV Spor 20.08.2014 - 00:50
Kartal Bilic'siz yüksek uçamıyor!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Arsenal maçının uzatmaları da tamamlanmak üzereyken tribüne gönderildi. Karşılaşmanın hakemi Milorad Maziç'e maç sırasında da itiraz ettiği için uyarı alan Hırvat teknik adamın hakem tarafından saha dışına çıkarılması sonrası UEFA'dan bir ceza alıp almayacağı tartışılmaya başlandı.
 
Bilic, geçen sezon da ligde benzer bir olay yaşamıştı. Lige fırtına gibi giren Beşiktaş, dörtte dört yapmıştı. Ancak Beşiktaş 2-1 yenikken tatil edilen ve sonra hükmen kaybedilen Galatasaray derbisinden sonra Bilic hakeme tepki gösterdiği gerekçesiyle üç maç ceza almıştı.
 
Beşiktaş, bu üç maçın ilkinde Antalyaspor deplasmanında 2-0 yenilmiş, ardından Eskişehir'de 1-0 kazanmış, son maçta da evinde Rize ile golsüz berabere kalmıştı. Bilic kulübede yokken üç maçta 1 gol atabilen siyah-beyazlılar olası 9 puanın beşini kaybetmiş, dördünü hanesine yazdırabilmişti.

 

Sayfa Yükleniyor...