Wenger arayışta

Arsenal ile Everton'ı karşı karşıya getiren maçta sakatlanan Giroud'un, 3 ay sahalardan uzak kalma olasılığının doğması, Arsenal Menajeri Arsene Wenger'i harekete geçirdi. Wenger, forvet hattını takviye etmek için 3 önemli isim üzerinde duruyor.

NTV Spor 26.08.2014 - 11:11
Wenger arayışta

Arsenal ile Everton arasında oynanan maçın 2. yarısında oyuna giren Olivier Giroud, son dakikada takımına beraberliği getiren golü atmıştı. Ancak Fransız forvet, duraklama dakikalarında bileğinden sakatlandı.

İlk kontroller, Giroud'nun durumunun, sanılandan daha ciddi olduğunu ortaya koydu. Başarılı oyuncunun 3 ay kadar sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Giroud'nun sakatlığı sonrası, Arsenal Menajeri Arsene Wenger, forvet hattını takviye etmek için harekete geçti. Yeni transfer Alexis Sanchez'in de, şu ana kadar beklenen performansı sergileyememesi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Wenger'in, transfer penceresinin kapanmasına günler kala, 3 oyuncu üzerinde yoğunlaştığı belirtiliyor.

Fransız L'Équipe gazetesine göre Fransız menajer, Manchester United'ın gözden çıkardığı söylenen Danny Welbeck, Paris Saint-Germain'de mutsuz olduğu bilinen Edinson Cavani ve Queens Park Rangers'ın Fransız forveti Loic Remy ile ilgileniyor

Sayfa Yükleniyor...