Favoriler fire vermedi

Teniste sezonun son Grand Slam turnuvası Amerika Açık'ta heyecan başladı. İlk günde favoriler fire vermedi.

NTV Spor 26.08.2014 - 12:18
Favoriler fire vermedi

Erkeklerde 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic, Arjantinli Diego Schwartzman karşısında zorlanmadı. Sırp tenisçi, 6-1, 6-2 ve 6-4 sonuçlanan setlerle adını 2. tura yazdırdı.

Bir başka favori raket Andy Murray ise kramplarla boğuştuğu maçta, Robin Hasse karşısında çok zorlandı. Murray, 3. sette sadece 1 oyun almasına karşın, Hollandalı rakibini 3-1 yenmeyi başardı.

Avustralya Açık şampiyonu Stanislas Wawrinka, Çek Jiri Vesely'i, son 2 seti tie-break'e giden maçta 3-0 yendi. 5 numaralı seri başı Milos Raonic ise Japon Taro Daniel'i 6-3,6-2 ve 7-6 sonuçlanan setlerle turnuvanın dışına itti.

Kadınlarda 5 numaralı seribaşı Maria Sharapova, Rus vatandaşı Maria Kirilenko karşısında 6-4 ve 6-0 sonuçlanan setlerle rahat bir galibiyet elde etti. 10 numaralı seribaşı Caroline Wozniacki ise Slovak rakibi Magdalena Riba-Rikova'nın sakatlanması sonucu 2. tura çıktı.

13 numaralı seribaşı İtalyan Sara Errani, Belçikalı Krsten Flipkens'i 6-1 ve 7-5 biten setlerle elerken zorlanmadı.

Son dönemin yükselen yıldızı Sloan Stephes da adını 2. tura yazdıran bir diğer tenisçiydi... Genç raket, Alman Annika Beck'e sadece 3 oyun vererek 2. tura yükseldi.

Sayfa Yükleniyor...