Mourinho'nun Diego Costa keyfi

Everton, Chelsea'yi ağırladığı karşılaşmada 6-3'lük farklı mağlubiyetle sarsıldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Chelsea Menajeri Jose Mourinho, takımının iki golünü kaydeden Diego Costa'ya övgüler yağdırdı.

NTV Spor 31.08.2014 - 13:32
Mourinho'nun Diego Costa keyfi

Premier League'in üçüncü haftası Everton için Chelsea hezimetine dönüştü. Geçen hafta Olivier Giroud'nun beraberlik golüyle Arsenal'i son dakikada elinden kaçıran Everton, bir başka Londra takımı Chelsea karşısında o kadar da şanslı değildi.
 
Chelsea, henüz başlama düdüğü çalındıktan bir dakika sonra topu Everton filelerine gönderen Diego Costa ile öne geçerken maçın bitiminde Londra ekibi 6-3'lük farklı skorla galibiyete uzandı.

"LİGİN EN İYİSİ" 
Gol düellosu şeklinde geçen maçın ardından değerlendirmeler bulunan Chelsea Menajeri  Jose Mourinho, takımının performansından memnun olduğunu belirtirken takımının açılış ve kapanış gollerine imza atan Diego Costa'ya da ayrı bir parantez açtı; “İki takım da gol atmak ve kazanmak için sahadaydı. Böyle bir mücadelede bu kadar fazla gol izlemek normal. Diego Costa harika bir performans sergiledi. Costa'nın kalitesi tartışılmaz. İlk üç maça baktığımızda ligin en iyi oyuncusu o. Bu karşılaşmada hoşuma gitmeyen tek şey Evertonlı futbolcuların Costa'ya kasten yaptığı hareketlerdi. Bu durum İngiliz futboluna yakışmıyor. Özellikle Everton gibi kaliteli ve köklü bir takım bu tarz şeylere ihtiyaç duymamalı.”

Everton ağlarını daha maçın birinci dakikasında sarsan Diego Costa, geride kalan üç haftada attığı 4 golle gol krallığı yarışında da zirvede yer alıyor.

 

Sayfa Yükleniyor...