Semih ve Hakan yok

2015 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde İzlanda ile yapacağı maç öncesi hazırlık maçında Danimarka'nın karşısına çıkacak A Milli Futbol Takımı'nda Hakan Çalhanoğlu ve Semih Kaya, forma giyemeyecek.

NTV Spor 02.09.2014 - 23:54
Semih ve Hakan yok
Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre; idmanda sakatlanan iki oyuncunun sağlık durumları, yapılan ortopedik muayene ve MR tetkikleri sonucunda netlik kazandı. Buna göre Hakan Çalhanoğlu'nun sol uyluk ön adalesinde (Quadriceps) Tip 3A, Semih'in ise sağ baldır arka adalesinde (Gastrocnemius) Tip 3A yırtık tespit edildi.

Tedavilerine hemen başlanan iki oyuncuya, A Milli Takım Doktoru Sarper Çetinkaya tarafından PRP uygulandı. Danimarka maçında forma giyemeyecek iki futbolcunun, yoğun ve hızlandırılmış tedavi programına 4-5 gün içinde vereceği cevaba göre İzlanda maçında oynayıp oynayamayacaklarına karar verilecek.

Hafif sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Arda Turan, Burak Yılmaz ve Mustafa Pektemek ise kontrollü bir şekilde takımla antrenmanlara katılacak.

Sayfa Yükleniyor...