Monaco taraftarı yönetime öfkeli!

Monaco'da taraftarlar, yönetime sırt çevirdi. Kulübün önemli yıldızlarını elden çıkarmasını yanlış bir politika olarak değerlendiren Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, yapılan kombine bilet ödemelerini geri talep etti.

NTV Spor 03.09.2014 - 10:51
Monaco taraftarı yönetime öfkeli!

Kadrosundan James Rodriguez ve Radamel Falcao gibi iki önemli Kolombiyalı yıldızı kaybeden Monaco'da taraftarlar, kulübün transfer politikasından memnun değil.

Bir sezon önce büyük ümitlerle kadroya katılan oyuncuların Real Madrıd ve Manchester Unıted'a gönderilmesiyle aldatıldıkları hissine kapılan Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, kombine bilet için yaptıkları ödemeleri geri talep etti.

Yönetime bir mektup yazan Monacolu taraftarlar, "İhanete uğramış hissediyoruz. Yaz boyunca verilen ama yerine getirilmeyen transfer sözlerine ve kombine biletlere yapılan zamlara kanarak, aldatıldık. Bu yüzden kombile bilet ücretlerinin tarafımıza geri ödenmesini ya da yapılan zammın geri alınmasını talep ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1'e yükselmesiyle büyük bir transfer atağına kalkan Monaco, James Rodriguez ve Radamel Falcao için yaklaşık 90 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Monaco, bu sezon James Rodriguez'i Real Madrıd'e 80 milyon euro karşılığında Real Madrid'e gönderirken, Falcao'yu da 6 milyon sterline Manchester United'a bir yıllığına kiraladı.

Sayfa Yükleniyor...