"Mutlaka kazanmamız gerek"

PTT 1. Lig'e Şanlıurfaspor mağlubiyetiyle başlayan Adanaspor'da teknik direktör Levent Eriş, milli maç arasını iyi değerlendirip Orduspor maçında, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

NTV Spor 05.09.2014 - 14:59
"Mutlaka kazanmamız gerek"

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, "Milli maç nedeniyle lige verilen arayı Kayseri Erciyesspor ile oynayacağımız özel maçla değerlendireceğiz. Orduspor müsabakasında da hedefimiz, seyircimiz önünde bu sezonun ilk galibiyetini almak" ifadelerini kullandı.
     
Eriş, yazılı açıklamasında milli maç nedeniyle lige verilen arada hazırlıklarını aralıksız şekilde sürdürdüklerini belirtti.
     
Günde çift antrenman yaparak ligin 2'inci haftasında, sahalarında karşılaşacakları Orduspor maçına hazırlandıklarını bildiren Eriş, "Orduspor maçı bizim için çok önemli ve mutlaka kazanmamız gerek. Orduspor maçı öncesinde Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor ile önemli bir hazırlık maçı oynayacağız. Ligin ilk haftasındaki Şanlıurfaspor maçında basit hatalar yaparak yenildik. Lige iyi başlamak isterdik. İlk yarısını etkisiz oynadığımız maçı maalesef kaybettik. Milli maç nedeniyle lige verilen arayı Kayseri Erciyesspor ile oynayacağımız özel maçla değerlendireceğiz. Orduspor müsabakasında da hedefimiz, seyircimiz önünde bu sezonun ilk galibiyetini almak" şeklinde konuştu.
     
Diğer yandan, geçen sezonun son haftalarında üst adalesinden sakatlanan ve Bolu kampında takımdan ayrı çalışan Mehmet Sak'ın takımla çalışmalara başladığı bildirildi. Genç oyuncunun 10 gün içinde tam olarak hazır olacağı açıklandı.

 

Sayfa Yükleniyor...