“İstikrarlı ilerlemeliyiz”

Manchester United, Premier Lig'deki ilk galibiyetine Queens Park Rangers'ı 4-0 mağlup ederek ulaşırken Menajer Louis Van Gaal, bundan sonra istikrarlı bir şekilde ilerlemeleri gerektiğini vurguladı.

NTV Spor 15.09.2014 - 12:36
“İstikrarlı ilerlemeliyiz”

Manchester United bu sezon Premier Lig'deki ilk galibiyetine Queens Park Rangers karşısında ulaştı.  Old Trafford'da oynanan karşılaşmada Kırmızı Şeytanlar, Queens Park Rangers'ı Angel Di Maria, Ander Herrera, Wayne Rooney Ve Juan Mata'nın golleriyle 4-0 farklı mağlup etti ve uzun süredir bekledikleri  3 puana uzandı. Menajer Louis Van Gaal ligde puan kaybettikleri ilk üç haftaya göre daha iyi oynadıklarını belirtirken bundan sonrası için de umutlu konuştu.

VAN GAAL: “AMACIMIZ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE GİTMEK”
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alamayan Kırmızı Şeytanlarda teknik direktör Van Gaal amaçlarının Şampiyonlar Ligi olduğuna vurgu yaparak, “Maç öncesi  yeni bir başlaşlangıç yapmamız gerektiğini söyledim ve oyuncular da bunu başardı. Di Maria bir gol atıp, diğer üç golü de hazırlayarak harika bir performans sergiledi. Daha önceki maçlarda da iyi oynuyorduk ancak gol bulamıyorduk. Bu sorunu aştığımız için mutluyum. Amacımız Premier Lig'de ilk üçte yer alarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmek ama daha da önemlisi bundan sonra istikrarlı bir şekilde devam etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

REDKNAPP: “MAÇA TUTUNAMADIK”
Queens Park Rangers cephesinde ise menajer Harry Redknapp ilk yarı sonunda yedikleri iki golün motivasyonlarını düşürdüğünü, sonrasında maça tutunamadıklarını ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...