"Savaş F.Bahçe'ye yarayacaktır"

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuları taraftarlarla buluştu... Meireles, takımda yaşanan forma savaşının Sarı-Lacivertli ekibe yarayacağını ifade etti.

NTV Spor 17.09.2014 - 15:26
"Savaş F.Bahçe'ye yarayacaktır"

Fenerbahçeli futbolcular Raul Meireles ve Egemen Korkmaz, yeni sezon formalarının tanıtımı çerçevesinde düzenlenen etkinlikte taraftarlar için forma imzaladı.

Sarı-Lacivertli futbolcular, bir alışveriş merkezinde bulunan Fenerium mağazasında gerçekleştirilen etkinlikte taraftarlar için forma ve çeşitli ürünlere imza attı.

tkinlik öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan futbolculardan Egemen Korkmaz, sakatlığının tedavisi nedeniyle takımdan ve taraftarlardan ayrı olduğunu, bu tip organizasyonlarının kendisini heyecanlandırdığını ifade etti.

Geçirdiği operasyonun ardından, geçen haftaki kontrolüyle beraber koltuk değneklerinden kurtulduğunu belirten sarı-lacivertli futbolcu, "Özel programım doğrultusunda çalışıyorum. Dönüşümle ilgili net bir süre veremeyeceğim" dedi.

Şampiyonluk hedefiyle çıkılan sezonda takımdaki havayı değerlendiren Egemen Korkmaz, "Takımın içinde çok fazla yer alamadım ama sezon başı kampında ayrı bir program doğrultusunda arkadaşlarımla beraberdim. Olumsuz bir şey görmüyorum. Takımın gayet başarılı performans gösterdiğini düşünüyorum. Aramıza sadece bir oyuncu katıldı. Doğal olarak herkes birbirini çok iyi tanıyor. Saha dışında ve içinde bunu gösterdiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Egemen, genel olarak bu sezon ligde taraftarların maçlara ilgisinin azlığıyla ilgili soruya, "Son zamanlarda farklı uygulamalar çıktı, bilmiyorum bunların da etkisi var mı. Ama bir takımı gönülden destekleyen bir taraftar ne şartta olursa olsun, kulübünü mutlaka destekler, gelir diye düşünüyorum" diye yanıt verdi.

MEIRELES'İN AÇIKLAMALARI
Sakatlığıyla ilgili bilgi veren de Meireles, operasyon gerektirmeyen bir sorun yaşadığına sevindiğini belirterek, "Ne zaman döneceğime sağlık ekibi karar verecek. Yakın zamanda döneceğime inanıyorum, bunun için çalışıyorum" dedi.

Diego'nun da takıma katılmasıyla orta alanda forma rekabetinin yaşanacağının ifade edilmesi üzerine Portekizli oyuncu, "Fenerbahçe her zaman şampiyonluk için oynayan bir takım. Takımda forma savaşı olacaktır. Bunun hiçbir kötülüğü yok, tamamen Fenerbahçe'nin ilerlemesi için olumlu katkı sağlar. Bu tarz kaliteli oyuncuların gelmesi sadece Fenerbahçe'ye yarar" diye konuştu.

Bu arada, taraftar organizasyonlarında Meireles'i yalnız bırakmayan benzeri Yaver Baktemur adlı taraftarda  etkinlikte dikkati çekti.

Sayfa Yükleniyor...