Galatasaray'a yeni sponsor

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın "Bir hafta içinde netleşecek" dediği forma sponsorluğu konusunda sonuç alındı. Sarı kırmızılı takım, Huawei Telekomünikasyon şirketi ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

NTV Spor 17.09.2014 - 21:51
Galatasaray'a yeni sponsor

Galatasaray'da yurt içinde oynanacak maçlarda formada yer alacak sponsor belli oldu.

Türk Telekom firmasıyla olan sözleşmesi sona eren Galatasaray, 2014-2015 sezonuna forma sponsoru olmadan girmişti. Geçtiğimiz hafta farklı bir formül üzerinde çalıştıklarını belirten başkan Ünal Aysal, yurt içinde ve yurt dışındaki maçlarda farklı sponsorlarla sahaya çıkabileceklerini söylemişti.

Aysal'ın açıklaması doğrultusunda, sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi için Türk Hava Yolları, yurt içindeki maçlar içinse Huawei Telekomünikasyon ile forma sponsorluğu anlaşmaları imzaladı.

Şampiyonlar Ligi ilk maçına yeni forma sponsoru ile çıkan Galatasaray, Huawei Şirketi ile de 2014-2015 sezonu için 4 milyon 130 bin dolara anlaştı. Galatasaray yeni forma reklamını, Spor Toto Süper Lig ile Türkiye Kupası maçlarında taşıyacak.

Galatasaray'ın imzasının ardından, Spor Toto Süper Lig'de forma sponsoru olmayan takım sayısı 7'ye indi. PTT Birinci Lig'deki takımların da eklenmesi halinde ise, sponsorsuz takım sayısı 35'e ulaşıyor.

Sayfa Yükleniyor...