"Kimse üzerine alınmasın"

Sezon başında Galatasaray'dan Balıkesirspor'a kiralık giden ve attığı golle takımının Cim Bom'u yenmesinde büyük pay sahibi olan Sercan Yıldırım maçtan sonra NTV Spor'a konuştu. Sercan, golden sonraki aşırı sevincini, uzun zamandır ağları havalandıramamasına bağlayarak "Kimse üzerine alınmasın" dedi.

NTV Spor 20.09.2014 - 23:20
"Kimse üzerine alınmasın"

Galatasaray karşısında takımının ilk golünü atan Sercan Yıldırım, maçtan sonra NTV Spor'dan Evren Göz'ün sorularını yanıtladı.
 
Lige 2 mağlubiyetle başlayıp sıfır çektiklerini hatırlatan Sercan, "Herkes ümitsiz konuşuyordu Balıkesirspor hakkında. Galatasaray'ı yenerek bütün olumsuz konuşanları susturduk" dedi. Bu sezon ilk 10'a gireceklerini hatta ilk 5'i zorlayacaklarını da iddia eden yıldız golcü, galibiyet serisi yakalamayı amaçladıklarını belirtti.
 
Bonservisinin hala Galatasaray'da olmasına karşın golden sonra aşırı sevindiği yönündeki bir soru üzerine ise Sercan, "Uzun zamandır gol atamadığım için belki de bu kadar abarttım. Kimse üzerine alınmasın. Sonuçta bizler profesyoneliz, belki abartmam o yüzdendir. Kimse art niyet aramasın" diye konuştu.
 
kariyerindeki inişli çıkışı grafiği "24 yaşındayım; inişlêr çıkışlar normal" diye yorumlayan Sercan Yıldırım, artık bu sene iyi bir çıkış yapmayı planladığını, ileriye yönelik de çok güzel planlamalar yaptığını, hedefinin yurt dışına gidip, Arda Turan gibi olmak olduğunu söyledi.
 
Sercan son olarak "Galatasaray'da yeterli şansı bulduğuna inanıyor musun?" şeklindeki bir soru üzerine ise "Buldum, bulmadım... Sakatlıklar oldu, şanssızlıklar oldu... Eleştirmem doğru olmaz... Ben şu anda önüme bakıyorum, 1 hafta sonrası önemli, ona konsantre oldum" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...