Van Gaal hatalardan yakındı!

Manchester United, Leicester City karşısında hiç ummadığı bir mağlubiyet aldı. Mücadelede iki kez farklı skorla öne geçen Kırmızı Şeytanlar, mücadeleyi 5-3 kaybetti. Manchester United Menajeri Louis van Gaal, yaptıkları hatalardan yakındı.

NTV Spor 22.09.2014 - 11:39
Van Gaal hatalardan yakındı!

Transfer rekoru kırarak Falcao ve Di Maria gibi yıldız futbolcuları kadrosuna katan Manchester United, Louis van Gaal yönetiminde çıktığı 5. lig maçında ikinci mağlubiyetini Leicester City karşısında yaşadı. 3-1 öne geçtiği maçı 5-3 kaybeden Kırmızı Şeytanlar, tarihinde ilk defa iki farklı üstünlük yakaladığı bir maçı mağlubiyetle tamamladı.
 
Manchester United bununla birlikte tarihinde ilk kez Premier Lig'e yeni çıkan bir takımdan 5 gol yedi. Yaşanan ağır yenilginin ardından açıklamalarda bulunan Van Gaal, önde oldukları maçı yaptıkları hatalarla rakiplerine teslim ettiklerini söyledi.

"BU DENEYİMİ BARCELONA'DAYKEN YAŞAMIŞTIM"
25 yıldır teknik direktörlük yaptığını hatırlatan Van Gaal; “Buna benzer bir deneyimi Barcelona'dayken yaşamıştım. Son 15 dakikaya 3-0 önde girmiştik. Buna karşın maçı 4-3 kaybettik. 3-1 öndeyken mağlup olabileceğinizi düşünmezsiniz. İki farklı skorla öndeyken maçı kontrolünüzde tutmanız ve pozisyonunuzu korumanız gerekir” dedi.

Leicester City'yi de galibiyetten ötürü tebrik eden Hollandalı menajer, rakiplerinin bir takım gibi oynayarak 3 puanı hak ettiğini dile getirdi.

 

Sayfa Yükleniyor...