Seba için teşekkür!

Beşiktaş'ın efsane oyuncuları, Onursal Başkan Süleyman Seba'yı sağlığında ve tedavisi sırasında yalnız bırakmayan Koç Grubu Onursal Başkanı Rahmi Koç'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Rahmi Koç, ziyaret nedeniyle çok mutlu olduğunu söyledi.

NTV Spor 22.09.2014 - 22:36
Seba için teşekkür!

Beşiktaş'ın efsaneleri, Rahmi Koç'a teşekkür ziyaretinde bulundu.
 
Samet Aybaba, Ulvi Güveneroğlu, Gökhan Keskin, Recep Çetin, Rıza Çalımbay, Metin Tekin, Feyyaz Uçar ve Tayfur Havutçu, Onursal Başkan Süleyman Seba'yı sağlığında ve tedavisi sırasında yalnız bırakmayan Koç Grubu Onursal Başkanı ve kulübün genel kurul üyesi Rahmi Koç'la bir araya geldi. Buluşmaya, Süleyman Seba döneminde yöneticilik yapan Hasan Arat'ın yanı sıra Rahmi Koç'un oğlu eski Fenerbahçe Yöneticisi  ve Koç Grubu Üst Düzey Yöneticisi Ali Koç da katıldı.
 
Ziyeret sırasında Koç'a, göğsünde Süleyman Seba isminin yazdığı 7 numaralı forma ve Rahmi Koç yazılı forma hediye edildi.
 
Süleyman Seba'nın yeğeni Tayfur Havutçu, Rahmi Koç'a verdiği destek için teşekkür ederken, kabul edilmesi durumunda efsane başkanın özel eşyalarını Rahmi Koç Müzesi'ne vermek istediğini söyledi.
 
Süleyman Seba ile dostluklarının önemine vurgu yapan Rahmi Koç ise teklifi gururla kabul ettiğini ifade etti.
 
Yapımı süren Vodafone Arena Stadı'nın bitmesini dört gözle beklediğini vrugulayan Rahmi Koç, şimdiden iki loca aldığını söyledi.
 
Futbolcular daha sonra Süleyman Seba'nın Feriköy Mezarlığı'ndaki kabrine ziyarette bulunarak dua ettiler.

 

Sayfa Yükleniyor...