Hoca tribüne, taraftar sahaya!

Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic, Başakşehir maçında Sefa'ya yapılan harekete faul verilmemesine itiraz edince tribüne gönderildi. Gerginlik sırasında sahaya giren bir taraftar ise hakemin üzerine yürüdü.

NTV Spor 23.09.2014 - 00:39
Hoca tribüne, taraftar sahaya!

İstanbul Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmanın 73. dakikasında yaşanan bir pozisyonda Trabzonsporlu oyuncular ve Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, Halis Özkahya'ya yoğun itirazda bulundu.

Sefa Yılmaz, atağa çıktığı pozisyonda rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Halis Özkahya pozisyonu devam ettirince Trabzonsporlular büyük tepki gösterdi.

Kalesini terk edip maçın hakemine itirazlarda bulunan Trabzonspor Kalecisi Onur Kıvrak sarı kart gördü. İtiraz için sahaya giren Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic de hakem Özkahya tarafından tribüne gönderildi.
 
O sırada Trabzonsporlu bir taraftar da sahaya girerek hakemin üzerine yürüdü. Önce Trabzonspor'un Yunan oyuncusu Avram Papadopulos taraftarı engelledi. Sonra da güvenlik güçleri fanatik taraftarı kontrol altına aldı.
 
Mücadele yaklaşık 4 dakikalık gecikmenin ardından yeniden başladı. 

Sayfa Yükleniyor...