Nadal ın yerine Federer!

Bu yıl ilki organize edilecek Uluslararası Premier Tenis Ligi, Rafael Nadal'ın boşluğunu Roger Federer ile doldurdu. Federer, sakatlığı nedeniyle çekilme kararı alan Nadal'ın yerine ligde mücadele edecek.

NTV Spor 23.09.2014 - 15:44
Nadal ın yerine Federer!

Ünlü tenisçiler sezonun uzunluğundan şikayet etse de cazip para ödülleri nedeniyle tatil döneminde ilki organize edilecek Uluslararası Premier Tenis Ligi'ne yoğun ilgi gösteriyor. Daha önce lige katılacağını açıklayan Rafael Nadal, sakatlığı yüzünden çekilme kararı aldı.

Organizatörlerin Nadal'ın boşluğunu doldurmaları uzun sürmedi. Yeni Delhi merkezli takıma Nadal'ın yerine Roger Federer dahil oldu. Federer böylece Ana Ivanovic, Sania Mirza, Gael Monfils ve Pete Sampras ile takım arkadaşı oldu.

Uluslararası Premier Tenis Ligi 28 Kasım'da başlayacak ve 16 gün sürecek. Yeni Delhi, Manila, Singapur ve Dubai'de oynanacak maçlar sonunda şampiyon belli olacak.

Lige eski ünlü tenisçilerin de üyesi olduğu 4 takım katılıyor. Novak Djokovic, Andy Murray, Serena Williams, Maria Sharapova gibi kariyerleri süren tenisçilerin yanısıra, ligin takipçileri Andre Agassi, Pete Sampras gibi efsanevi oyuncuları da izleme fırsatı bulacak.

 

 

Sayfa Yükleniyor...