"Ders çıkarmalıyız"

A Milli Voleybol Takım Antrenörü Massimo Barbolini, 3-2 yenildikleri Bulgaristan maçının kendileri için ders çıkarmaları gereken başka bir mücadele olduğunu söyledi.

NTV Spor 26.09.2014 - 00:52
"Ders çıkarmalıyız"

“Filenin Sultanları”nın İtalyan çalıştırıcısı Barbolini, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında rakipleri Bulgaristan'ı kutlayarak, “Oldukça zorlu mücadeleyi kazandılar. Zor anlarda iyi oynayarak kazanmayı hak ettiler. Bana göre, ikinci set büyük bir şansı kaçırdık. Setlerde 1-0, sette 15-10 gibi öndeydik ama sahamıza düşen birkaç saçma topu çıkaramayınca seti kaybettik. Bu voleybol. Bizim için bir başka ders” diye konuştu.

"BULGARİSTAN HAK ETTİ"
Voleybolseverlerin iyi bir maç izlediğini dile getiren Barbolini, “İki takım da çok iyi blok yaptı. Oldukça heyecanlı oyunlar izledik. İyi defans gördük. Bulgaristan hak etti ve kazandı” ifadelerini kullandı.

GÖZDE: ÇOK KÖTÜ BİR SONUÇ
Maçın bitiminde, Türk basınına konuşan kaptan Gözde Sonsırma, “Yolumuza devam etmede bizim için çok kötü bir sonuç oldu" dedi.

Yenilgiye rağmen takım arkadaşlarımı tebrik eden Sonsırma, "Elimizden gelen mücadeleyi gösterdik. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız, yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.

KÜBRA: DAHA ÇOK YOLUMUZ VAR
Karşılaşmanın ilk setinde gösterdiği performansla dikkati çeken genç oyuncu Kübra Akman da ilk sete çok iyi başlamalarına karşın devamını getiremediklerini söyledi. Akman, "İkinci set çok öndeyken geriye düştük. O seti alsaydık böyle olmazdı. Burası çok uzun bir turnuva, ben ilk defa oynuyorum. İkinci yenilgimiz, bitmedi daha çok yolumuz var” diye konuştu.

GİZEM: SON SETTEKİ HATALAR MAÇI KAYBETTİRDİ
Takımın liberosu Gizem Karadayı ise güzel mücadele etmelerini rağmen kazanamadıklarını kaydetti.

"Son sette yaptığımız hatalar maçı kaybetmemize neden oldu" diyen Karadayı, kalan maçlarda kazanmak istediklerini söyledi.

SEDA'DAN SAKATLIK AÇIKLAMASI
Maçta bir pozisyonda Seda Tokatlıoğlu ile çarpıştığı ve kısa süreli sakatlık geçirdiği anımsatılan Karadayı, “Çarpışmadan kaynaklanan doğal olarak bir acı var. Dizim sıcak olduğu için çok bir şey hissetmiyorum ama çok ciddi olsaydı devam edemezdim. Önemli değil” dedi.

VLADIMIR: İLK SETTEN SONRA YÜZÜMÜZÜ GÖSTERDİK
Bulgaristan Antrenörü Vladimir Kuzyutkin ise iki takımın da iyi oynadığını belirterek, “Eğer ilk sete bakmazsak, biz yüzümüzü ondan sonra gösterdik ve mücadele ettik” dedi.

Kuzyutkin, şampiyonada var olduklarını göstermek, kazansalar da kaybetseler de son ana kadar mücadele etmek ve Bulgar taraftarları memnun etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Bulgaristan Takım Kaptanı Strashimira Filipova da maça kötü başladıklarını ifade ederek, “İkinci setle kendi gücümüzü göstermeye başladık. Türk takımı çok güçlü ve iyi defans yaptı. Bizim gibi mücadele ettiler. Bugün iyi bir maç yaptık” değerlendirmesinde bulundu.

 

Sayfa Yükleniyor...