Redknapp'ten 'travma' önerisi!

İngiliz menajer Harry Redknapp, tartışılacak bir öneriyi gündeme taşıdı. Redknapp, kafa travması yaşayan bir futbolcunun oyundan çıkmak zorunda bırakılmaksızın geçici olarak kenara alınabilmesi gerektiğini belirtti.

NTV Spor 29.09.2014 - 14:10
Redknapp'ten 'travma' önerisi!

Queens Park Rangers Menajeri Harry Redknapp'ten ilginç bir öneri geldi.

Deneyimli menajer, bir pozisyon esnasında rakibiyle çarpışarak kafa travması geçiren oyuncularla ilgili olarak geçici oyuncu değişikliği uygulamasının devreye sokulması gerektiğini söyledi. Hafta sonunda oynanan Southampton karşılaşmasının henüz ilk dakikalarında Queens Park Rangerslı Sandro, rakibiyle çarpışmış ve takım doktorlarının önerisiyle oyundan alınmıştı. Ancak devre arası yapılan kontrollerde Sandro'nun durumunun ciddi olmadığı ortaya çıkmıştı.

Sağlığından endişe ettiği için oyuncusunu kenara alan Harry Redknapp, "Kafa travması geçiren oyuncunun yerine başka bir oyuncu oyuna girsin. Böylece doktorlar da sakatlanan oyuncunun tedavisini daha uzun sürede teşhis ve tedavi edebilir" açıklamasıyla ilginç bir öneriyi gündeme taşıdı.

Premier Lig'in yeni talimatlarına göre; kafa travması geçiren bir oyuncu teknik direktörün isteği olmasına karşın, takım doktorlarının onay vermemesi halinde maça devam edemiyor.

 

Sayfa Yükleniyor...