"Herkesten özür dilerim" (Video)

Ünlü yüzücü Michael Phelps alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ceza aldı. Birleşik Amerikalı yüzücü davranışından ötürü hayal kırıklığına uğrattığı herkesten özür diledi.

NTV Spor 01.10.2014 - 12:16
"Herkesten özür dilerim" (Video)

Olimpiyat oyunları tarihinin en çok altın madalya kazanan sporcusu Michael Phelps alkollü araç kullandığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Yaşadığı Baltimore'da aşırı hız yaparken yakalanan Phelps alkollü olduğu da ortaya çıkınca gözaltına alındı. Gelecek aylarda alkollü araç kullanmaktan mahkemeye çıkacak Phelps hakkında suçlama yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Phelps, "Yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum ve tüm sorumluluğu üstleniyorum. Sözlerim şu an için size bir şey ifade etmeyebilir. Yine de hayal kırıklığına uğrattığım herkesten özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Bu Phelps'in ilk ceza alışı değil... 28 yaşındaki yüzücü 2004 yılında yine alkollü araba kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınmış ve şartlı tahliye edilmişti.

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda kariyerinin 22'inci madalyasını kazanan ve olimpiyat tarihine geçen Phelps ardından emekliliğini açıklamıştı. Bu yıl Arizona'da yapılan yarışlarla havuza geri dönen Phelps, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları için antrenmanlarını sürdürüyor.

Sayfa Yükleniyor...