De Gea'dan ayrılık itirafı!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın kalecisi David de Gea, bir dönem kulübünü terk etmeyi düşündüğünü söyledi.

NTV Spor 07.10.2014 - 11:35
De Gea'dan ayrılık itirafı!

Manchester United'ın geçen hafta sonunda Everton'ı 2-1 yendiği lig karşılaşmasında Leighton Baines'ın penaltısını kurtaran ve yaptığı kritik kurtarışlarla takımının 3 puanı almasında başrolü oynayan de Gea, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, bir dönem olumsuz yönde eleştirilmesi nedeniyle sıkıntılı anlar yaşadığını belirtti.
     
Kulübe transfer olduğu 2011 sezonunda ailesiyle zorlu bir dönem yaşadığını itiraf eden İspanyol kaleci, "Bazen ülkeme geri dönmeyi düşündüm. Ama güçlü ve pozitif kalmayı başardım. Antrenmanlara çıkmaktan zevk alıyordum ve buna tutunarak o dönemi atlattım" ifadelerini kullandı.
     
Olumsuz eleştirilerin kendisini güçlendirdiğini vurgulayan 23 yaşındaki file bekçisi, "Manchester United gibi bir büyük bir kulüpte kötü maçlar çıkarırsanız, çok eleştirilirsiniz ve bu da gayet normal" dedi.
     
Formunun zirvesinde olduğunu belirten de Gea, "Kariyerimin en iyi dönemini geçiriyorum. 3 yıldır kulüpteyim ve artık her şeye hazırım. Genç yaşta United forması giymemin bugünkü performansımda önemli bir payı var. Kötü anlar yaşadığınızda kendinizi geliştirmelisiniz. Artık güçlüyüm ve çok daha iyi bir kaleciyim" değerlendirmesinde bulundu.
     
İspanyol kaleci, son maçın ardından Everton kalecisi Tim Howard'ın yanına gelerek performansı nedeniyle kendisini tebrik ettiğini de vurguladı.

Sayfa Yükleniyor...