Arsenal Fabregas'ı istememiş

Londra derbisinde Chelsea, Arsenal'i 2-0 yenerken maçın kahramanlarından biri de Cesc Fabregas'tı. Fabregas'ın eski takımı, İspanyol oyuncuyu aynı tarz oyunculara sahip olduğu için geri çevirdiği ortaya çıktı.

NTV Spor 07.10.2014 - 15:45
Arsenal Fabregas'ı istememiş

Chelsea'nin Arsenal'i 2-0 yendiği maçta, Diego Costa'nın attığı 2. gol öncesi harika bir asist yapan Fabregas, Chelsea'ye gelişiyle ilgili konuştu. İspanyol Cope Radyosu'na açıklamalar yapan İspanyol oyuncu, eski takımını seçmemesiyle ilgili olarak, "Oynamak istediğim kulüplerde forma giydim. Geçen sezon da Chelsea'nin en iyi opsiyon olduğunu gördüm. Sürekli İngiltere'ye dönmeyi istiyordum. Mourinho ile konuştum ve benim için en iyi tercih olan Chelsea'yi  seçtim" dedi.

ARSENAL FABREGAS'I İSTEMEMİŞ
Neden Arsenal'i istemediği şeklindeki soruya ise Fabregas, "Wenger'in kadrosunda, Mesut Özil, Carozla ve Wilshere vardı. Bana az ihtiyaç olacaktı. Beni alma seçenekleri vardı; ancak benim pozisyonum için benzer oyunculara sahip olduklarını söylediler" yanıtını verdi.

Mourinho ile imza atmadan önce konuştuklarını da dile getiren Fabregas, "Mourinho beni telefonla aramadı, yüzyüze konuştuk. Transferin olmayacağına emin olmasaydım onunla konuşmazdım. Bana büyük saygı duydu ve beni çabucak ikna etti. Dürüst davrandık ve tarihi bir kenara bırakıp kararımı verdim" diye sözlerini bitirdi.

Sayfa Yükleniyor...