Amrabat özür diledi!

La Liga'da, Malaga'nın Granada ile yaptığı maçta oyundan alınmasına sinirlenip elindeki eşofmanı yedek kulübesine doğru fırlatan Nordin Amrabat, bu hareketinden dolayı özür diledi.

NTV Spor 17.10.2014 - 13:38
Amrabat özür diledi!

La Liga'nın 7. haftasındaki Malaga-Granada karşılaşmasında takımı 1-0 yenik durumdayken 57. dakikada oyundan alınan Amrabat, yedek kulübesine giderken yaptığı hareketten ötürü kamuoyundan özür dilemek için basın toplantısı düzenledi.

Amrabat, burada yaptığı konuşmada, profesyonel davranmadığını belirterek, "Oyundan alındığım için çok öfkelenmiştim. İyi bir maç oynuyorduk ama 1-0 yenik durumdaydık. Tek eksik goldü. Bu yüzden takıma yardım etmek istiyordum. Oyuncu değişikliği bende hayal kırıklığı yarattı" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Javi Gracia, takım arkadaşları ve taraftarlardan özür dileyen Faslı futbolcu, "Ben, sorun yaşamayı seven bir futbolcu değilim. Teknik direktöre ve kararlarına saygı gösteriyorum. Şu anda sadece Cordoba maçını düşünüyorum" diye konuştu.

Bu arada Amrabat, sahada nerede oynamak istediğine ilişkin bir soru üzerine de "Gerçekte sol veya sağ kanatta oynuyorum. Eğer teknik direktör beni forvet oynatırsa onu da yaparım. Tipik bir forvet, bir Filippo İnzaghi değilim. İşimi yapmaya, kalitemi, gücümü, hızımı göstermeye çalışan bir futbolcuyum" yanıtını verdi.

Bu arada Malaga, Amrabat'ın değiştirilmesinden sonra Granada'ya 2 gol atıp maçı 2-1 kazanmıştı.

 

Sayfa Yükleniyor...