Ömer Onan veda etti!

Fenerbahçe Ülker'de 7 numaralı forma emekli oldu. Sarı lacivertli ekibin kaptanı Ömer Onan, Fenerbahçe Ülker'in Emperio Armani Milano ile yaptığı Euroleague maçının devre arasında jubilesini gerçekleştirdi.

NTV Spor 17.10.2014 - 23:13
Ömer Onan veda etti!

Fenerbahçe Ülker takım menajeri görevini sürdüren Ömer Onan, 18 yıllık profesyonel basketbol yaşamını sonlandırdı.

Karşılaşma öncesi yapılması planlanan jubile töreni, EA Milano maçının devre arasında gerçekleştirildi.  Kariyerinde 11 Lig, 8 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 1 Koraç Kupası şampiyonluğu bulunan Ömer Onan, 2001 Avrupa ve 2010 Dünya Basketbol Şampiyonaları'nda da Milli Takım ile gümüş madalya aldı.

TBL'İN EN ÇOK FORMA GİYEN İSMİ
511 kez forma giydiği Türkiye Basketbol Ligi'nin en çok forma giyen oyuncusu unvanını elinde bulunduran Onan, 187 Euroleague maçında sahaya çıktı.

OYUNCU ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI
Ömer Onan'ın jubilesinde oyuncu arkadaşları da kaptanı yalnız bırakmadı. Hüseyin Beşok, Faruk Beşok, Kerem Tunçeri, Muratcan Güler, Haluk Yıldırım, Mirsad Türkcan ve Tufan Ersöz de Onan'ın yanında yerini aldı.

Ayrıca Fenerbahçe futbol takımının oyuncuları Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu maç öncesi Ömer Onan ile biraraya geldi.

Efes altyapısından yetişen Ömer Onan'a Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun,Fenerbahçe Ülker eski fenel menajeri Nedim Karakaş, Yıldız Holding Spor Sponsorluklar Direktörü Mehmet Uçan,TBF Yönetim Kurulu Üyesi Harun Erdenay, Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu plaket verdi.

Ayrıca geçen sezon FB Ülker forması giyen Emperio Armani Milanolu oyuncu Linas Kleiza'ya maç öncesi silt verildi.

 

Sayfa Yükleniyor...