Diego Costa dinlendiriliyor!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, yıldız golcüsü Diego Costa'nın dizindeki sakatlıkla ilgili konuştu. Costa'nın milli maçlardan sonra dinlenmesi gerektiğini vurgulayan Mourinho, İspanyol futbolcunun kasım ayının ortasında eski formuna ulaşacağını söyledi.

NTV Spor 19.10.2014 - 13:16
Diego Costa dinlendiriliyor!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, 2-1'lik Cyrstal Palace galibiyetinin ardından Diego Costa'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mourinho, sakatlığından ötürü bu maç kadroya almadığı Costa'nın eski formuna ulaşması için biraz daha zaman gerektiğini vurguladı. Portekizli çalıştırıcı "Costa, Arsenal maçının ardından EURO 2016 Elemeleri'nde Slovakya ve Lüksemburg'a karşı forma giydi. İngiltere'ye döndüğünde oynayacak durumda değildi. Kulüp doktorları Costa'nın durumuyla özel olarak ilgileniyor. Kasım ayının ortasına doğru eski formunu yakalayacaktır" dedi.

Diego Costa, İspanya'nın Lüksemburg'u 4-0 mağlup ettiği maçta milli takımdaki ilk golüne imza atmıştı. Costa'nın milli takımdan geri kalmayacağını vurgulayan Mourinho, İspanyol yıldızın önümüzdeki hafta Manchester United'la oynanacak maçta forma giyip giymeyeceği konusunda ise kesin bir yorum yapmadı.

 

Sayfa Yükleniyor...