Guardiola memnun değil!

Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, Roma karşısında aldıkları 7-1'lik galibiyete karşın rakibe fazla pozisyon vermelerinden yakındı. Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia ise yenilgiyi hatalı taktik belirlemesine bağladı.

NTV Spor 22.10.2014 - 12:50
Guardiola memnun değil!

Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola'yı memnun etmenin ne kadar zor olduğu son Roma maçının ardından bir kez daha gözler önüne serildi. Guardiola maç sonunda 7-1'lik galibiyete karşın rakibe fazla pozisyon vermelerinden yakındı.

Daha iyi olmaları gerektiğini vurgulayan başarılı teknik adam; "Hala geliştirmemiz gereken bazı yönlerimiz var. Bunlardan biri de savunmamız. Roma'ya 2. yarının başında çok pozisyon vermemizden memnun değilim" dedi. 

“ROMA BU DEĞİL”

Bayern Münih ile Roma arasında skorun işaret ettiği kadar büyük bir fark bulunmadığını vurgulayan Guardiola; "Skor, Roma'nın gerçek gücünü yansıtmıyor. 2 hafta sonra oynayacağımız rövanşta bunu hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.

GARCIA: SUÇ BENİM
Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia ise yenilginin tüm sorumluluğunu üstüne aldı. Takımını yanlış taktikle sahaya sürdüğünü kabul eden Garcia; "Suçlanması gereken ilk kişi benim. Takımı yanlış bir strateji ile oynattım. Bayern'e açık alan vermememiz gerekiyordu. Oyunu kendi sahamızda kabul edip; kontratak aramalıydık. Oysa ben erken bir gol bulabilmek için oyuncularımı sürekli ileriye gönderdim" diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...