Taner Aşkın amaçlarını anlattı

Galatasaray'da başkanlık seçimine günler kala adaylardan Alp Yalman'ın listesinde bulunan Taner Aşkın, muhabirimiz Evren Göz'ün sorularını yanıtladı.

NTV Spor 22.10.2014 - 15:59
Taner Aşkın amaçlarını anlattı

Galatasaray başkan adaylarından Alp Yalman'In listesinde bulunan Taner Aşkın, kulübün sorunlarını çözmek için 7 aylık değil, 1 buçuk yıllık süre için göreve talip olduklarını söyledi.

NTV Spor'a özel açıklamalarda bulunan Aşkın, yönetime gelmeleri halinde yapacaklarını anlattı.

"Herkes seçimi kazanmak için bu yola çıkar. Bizim bu yarışa dahil olmamız Galatasaray'ı mevcut durumundak konumundan daha yukarılara taşımaktır. Tespit ettiğimiz bazı ciddi noktalar var ve bunlardan kurtularak kulübü düzlüğe çıkarmak istiyoruz. Öncellikli hedefimiz Galatasaray'ı sağlam temellere oturtmak, SPK ve UEFA kararlarına tam uyumluluk sağlamak olacaktır. Eğer maddi konuda hiçbir sıkıntınız olmazsa size her türlü kapı açılır. İşte biz bunun yolunu çok iyi biliyoruz. Bizim ne kadar gayretimiz varsa tüm Galatasaray camiasının bize o derece katkısı olması gerekir. Samimiyetle söylüyorum kulübümüz bu zorlukları aşar. 7-8 aylık yönetim devralmak ile bu iş yürümez. Orta vadeli bir planlama yapmış olsanız dahi Galatasaray'ın orta halli projesi bizim düşündüğümüz gibi en az 1,5 yıl olmalıdır."

Sayfa Yükleniyor...