Vardar'dan provokasyon uyarısı!

Beşiktaş kafilesiyle Belgrad'a giden futbol takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar NTV Spor'a güvenlik önlemleri hakkında bilgi verdi.

NTV Spor 22.10.2014 - 13:45
Vardar'dan provokasyon uyarısı!

Siyah-beyazlı ekibin Partizan maçını takip etmek için Belgrad'ta bulunan muhabirimiz Övünç Özdem, zorlu maç öncesi mikrofonu Mete Vardar'a uzattı.

Provakasyonlara karşı hem UEFA'yı hem de Partizan'ı uyardıklarını ifade eden Vardar, gerekli önlemlerin maç saatine kadar alınacağını söyledi ve ekledi;

"Beşiktaş taraftarı için 1500 kişilik yer ayrıldı. Şu ana kadar 920 bilet satılmış durumda ve tahminim bu sayının 500'ü kadarı Türkiye'den gelen seyirciler. Bunun yanında takımımızı izlemeye Almanya'dan Makedonya'dan gelen taraftarlarımız da var. Maç esnasında yaşanacak proveke olaylara Beşiktaş taraftarının dahil olacağını düşünmüyorum. Bu tarz şeyler mantığa uygun olmadığı gibi yapılacak her fevri hareket takımımıza ciddi zararlar verecektir. Bu açından güvenlik adına tüm uyarılarımızı yaptık. Maçtan önce de gerekli aramalar, kontroller yapılır ve provoke amaçlı bayraktır, pankarttır gibi şeyler stada giriş izni verilmez. Bu hususlara dikkat edilmesi durumunda kulübümüze ceza gelmeyecektir. Tüm dileğimiz bu."

Sayfa Yükleniyor...