Ivanovic'ten rahat galibiyet!

Kadınlar sezon sonu turnuvasında Ana Ivanovic, Eugenie Bouchard'ı 2-0 mağlup etti.

NTV Spor 22.10.2014 - 17:25
Ivanovic'ten rahat galibiyet!
Kadın Tenisçiler Birliği tarafından düzenlenen WTA Finalleri'ndeki Kırmızı Grup maçında, dünya 7 numarası Ana Ivanovic, sıralamanın 5. basamağındaki Eugenie Bouchard'ı 2-0 yendi.
     
Singapur'da düzenlenen 44. WTA Finalleri'nin 3. gününde oynanan Kırmızı Grup maçında, bu yıl gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve turnuvada ilk kez mücadele eden Kanadalı Eugenie Bouchard ile Sırp Ana Ivanovic karşılaştı. İlk servislerinden yüzde 80 oranında puan alan Ivanovic, 1 saat 23 dakika sonunda 6-1 ve 6-3'lük setlerle korttan 2-0 galip ayrıldı.
     
Bu yıl Wimbledon'da kariyerinin ilk "grand slam" finaline yükselen 20 yaşındaki Bouchard ile 3. randevusunda ilk galibiyetini elde eden Sırp tenisçi, sezonun 57. tekler maçını kazandı.
     
İki maçını da kazanan Simona Halep'in lider olduğu Kırmızı Grup'ta Serena Williams ve Ana Ivanovic'in birer galibiyeti bulunuyor. Bouchard ise 2 karşılaşmasını da kaybetti.
     
Turnuvada yarın Beyaz Grup'ta Agnieszka Radwanska-Caroline Wozniacki ve Maria Sharapova-Petra Kvitova, Kırmızı Grup'ta ise Serena Williams-Eugenie Bouchard karşılaşmaları oynanacak.

Sayfa Yükleniyor...