Gizli kahraman Benzema!

Karim Benzema, Liverpool karşısında nasıl bir golcü olduğunu bir kez daha gösterdi. Genellikle Cristiano Ronaldo'nun gölgesinde kalan Benzema, 67. Şampiyonlar Ligi maçında 40 gole ulaştı.

NTV Spor 23.10.2014 - 14:10
Gizli kahraman Benzema!

Karim Benzema ne yaparsa yapsın Cristiano Ronaldo'nun gölgesinde kalacak gibi görüyor. Liverpool maçı sonrası Fransız oyuncunun 2 gol atmasından çok Ronaldo'nun ilk kez Anfield Road'da fileleri havalandırması konuşuldu.

Ancak Benzema'nın özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki karnesi çok etkileyici... Fransız forvet Liverpool karşısında bulduğu 2 golle 67'inci Şampiyonlar Ligi maçında 40 gol barajına ulaştı. Bu da Benzema'nın 106 maçta 70 golü bulunan Cristiano Ronaldo ile hemen hemen aynı gol ortalamasına sahip olduğunu gösteriyor.

Real Madrid'in başına Carlo Ancelotti'nin geçmesiyle performansı büyük oranda artan Benzema övgüleri daha çok Ronaldo'nun toplamasından şikayetçi değil... Golcü oyuncu sadece elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını vurguladı ve Ronaldo ile aralarında çok iyi bir iletişim olduğunu sözlerine ekledi.

 

Sayfa Yükleniyor...