“Kararlar tesadüf değil”

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Lokeren maçında hakemin yanlış kararlarına dikkat çekti

NTV Spor 24.10.2014 - 13:23
“Kararlar tesadüf değil”

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Avrupa Ligi'nde Lokeren karşısında aldıkları galibiyetin UEFA'daki mücadelelerini daha da anlamlı hale getirdiğini bildirdi.

Bordo-Mavili Kulübün internet sitesinde 2-0'lık Lokeren galibiyetine ilişkin görüşlerine yer verilen Halilhodzic, alınan sonucun takım için çok güzel bir galibiyet olduğunu belirtti.

Maç içerisinde verilmeyen penaltıları ile rakibe gösterilmeyen kırmızı kart pozisyonlarının bulunduğuna vurgu yapan Halilhodzic,  yanlış kararların üst üste gelmesini artık tesadüf olarak değerlendirmediğini anlattı.
İlk yarıya oranla ikinci yarıda takımın daha iyi oynadığını vurgulayan Halilhodzic, oyuncularının çok istekli olduğunu kaydetti.

Halilhodzic, defansif anlamda 2-3 pozisyonda kararsız kaldıklarını ancak ofansif anlamda üretken olduklarını belirterek, "Halen bazı hücum organizasyonlarında aceleciliğe dayalı sorunlar yaşayabiliyoruz. Bazı pozisyonlarda acele etmek bize golü geciktiriyor" ifadesini kullandı.
Halilhodzic, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Dün akşam elde ettiğimiz galibiyet UEFA Avrupa Ligi'ndeki mücadelemizi daha da anlamlı hale getirdi. Bu haftaki üçüncü maçımızı pazar günü oynayacağız. Ligde bir yükseliş yakalayabilmemiz adına bu maça da büyük önem veriyoruz. Yoğun maç trafiğinde yorulan oyuncularımız oldu. Bu nedenle oyuncu seçimlerimizde değişiklikler olabilir. Ancak bunların hangi isimler olduğunu henüz netleştirmedik. Bunun kararını maça kadar vereceğiz."

Sayfa Yükleniyor...