Prandelli’nin kulağı sağlık heyetinde!

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli sağlık heyetinden gelecek haberi bekliyor. Dortmund maçında sakatlanan Semih ve Chedjou'nun pazar günü Başakşehir'e karşı oynayıp oynamayacakları belirsiz...

NTV Spor 24.10.2014 - 16:40
Prandelli’nin kulağı sağlık heyetinde!

Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund'a karşı farklı mağlup olarak gruptan çıkma şansını mucizelere bırakan Galatasaray, Süper Lig'de puan kaybı yaşamak istemiyor. Pazar günü deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya gelecek sarı kırmızılılarda teknik direktör Prandelli, savunmada yaşanan sakatlıklardan dolayı sıkıntılı.

Dortmund maçında sakatlanan Semih ve Chejdou'nun durumlarının henüz netlik kazanmaması Prandelli'yi endişelendiriyor. Bu sezon iki oyuncunun istikrarından memun olan İtalyan teknik adam, savunmadaki alternatifleri düşünmeye başladı.
 
İki oyuncunun da yetişmemesi durumunda Prandelli'nin tercihleri Hakan Balta ve Koray Günter'den yana olacak. Deneyimli teknik adam, uzun süredir forma bekleyen iki oyuncunun performanslarını dikkatli şekilde takip ediyor.

Prandelli'nin savunmada bir başka alternatifi ise zaman zaman denediği Felipe Melo... Özellikle 3'lü savunma ile sahaya çıktığı maçlarda Brezilyalı oyuncuyu en geride oyun kurması için görevlendiren Prandelli, Başakşehir mücadelesinde de Melo'yu savunmaya çekebilir.

Sağlık heyeti ile sık sık temas halinde olan deneyimli teknik direktör, savunma kurgusu için Semih ve Chedjou'nun durumlarına göre karar verecek.

Sarı kırmızılılarda ayrıca yabancı kuralından dolayı Dortmund maçında ilk 11'de sahaya çıkan Telles ve Pandev'e yine kulübe yolu göründü. Prandelli'nin iki oyuncunun yerine Veysel ve Olcan'ı kadroya alması bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...