Suarez oynayacak mı? Enrique açıkladı!

Dünya El Clasico için geri sayıma devam ederken bir yandan da Barcelonalı Luis Suarez'in dev maçta görev alıp almayacağını merak ediyor. Bu soruya Katalan kulübün teknik direktörü Luis Enrique üstü kapalı bir şekilde yanıtladı.

NTV Spor 24.10.2014 - 17:29
Suarez oynayacak mı? Enrique açıkladı!

İlk El Classico maçına çıkacak Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique Dünya Kupası'nda İtalyan rakibi Giorgio Chiellini'yi ısırdığı gerekçesiyle sahalardan 4 ay men cezası sona eren Luis Suarez'in kadroda olacağını açıkladı.

İlk 11'de yer alıp almayacağını söyleyemeyeceğini, ancak Uruguaylı futbolcunun, kadroda olacağını vurgulayan Enrique, "Ne kadar oynayacak. Bu milyonluk bir soru ama oynayacak" diye konuştu.

Luis Enrique, Real Madrid'in "çok kaliteli bir takım olduğunu" ve "dünyanın en iyilerinin bu takımda oynadığını" da belirterek, "Biz her oynadığımız maçı kontrolümüz altında tutmak istiyoruz. Sportif olarak rakibe zarar vermemiz için oyun hedefimiz bu. Tabii ki bunun için topa sahip olmamız lazım, bunu da istiyoruz. Bundan sonrası, en az hata yapmaya bağlı" değerlendirmesini yaptı.

İspanyol çalıştırıcı, ligde Eibar maçının 77. dakikasında Lionel Messi'yi oyundan almak istemesine rağmen yıldız oyuncunun bunu reddetmesine ilişkin, Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti'nin yorumuyla ilgili de şunları kaydetti:

"Herkes istediği şekilde anlayabilir. Ben Sayın Ancelotti'ye çok saygı gösteriyorum ve hepimiz şaka yapma hakkına sahibiz. Ben bunu kötü algılamadım. Hiçbir şekilde kötü hissetmedim. Ancelotti benim için iyi biri olmaya devam ediyor."

Ancelotti, Liverpool maçından sonra "Cristiano'ya sormadan onu değiştirdim" diyerek Enrique ile Messi arasında geçen diyaloğa atıfta bulunmuş, bugün de "Niyetim provokasyon değildi. Luis Enrique'nin ve tüm meslektaşlarımın işine büyük saygı gösteriyorum" açıklamasını yapmıştı.

Hemen hatırlatalım Real Madrid - Barcelona mücadelesi 25 Ekim Cumartesi 19:00'dan itibaren NTV Spor Smart HD'den naklen yayınlanacak...


 

Sayfa Yükleniyor...