Bruma sorun etmiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli'nin Borussia Dortmund maçı kadrosuna almadığı Bruma, kararı saygıyla karşıladığını açıkladı. Portekizli oyuncu, takıma girmek için çok çalıştığını ifade etti.

NTV Spor 24.10.2014 - 21:11
Bruma sorun etmiyor

Galatasaray'ın genç futbolcusu Bruma, Şampiyonlar Ligi'ndeki Borussia Dortmund maçının kadrosuna alınmamasını sorun yapmıyor. Sarı-kırmızılı takımın yaptığı antrenman öncesi 20. yaş günü kutlanan Portekizli futbolcu, ardından Galatasaray Tv'ye açıklamalarda bulundu. Son dönemde kadroya girememesini değerlendiren Bruma, "Her futbolcu gibi ben de oynamak istiyorum. Ancak karar Prandelli'nin.  Ben, hocamızın verdiği kararlara saygı duyup her zaman maçlara hazır olmak için çalışıyorum. Umarım ilerleyen haftalarda tekrar oynarım" diye konuştu.

Öte yandan Galatasaray, ligin 7. haftasında Başakşehirspor ile oynayacağı hazırlıklarını sürdürdü. Dortmund'a karşı oyanayan futbolcular salonda çalıştı. Diğer oyuncular teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde taktik antrenman yaptı. Sakatlıkları bulunan Aurelien Chedjou, Semih Kaya ve Aydın Yılmaz çalışmalarda yer almadı. 

 

Sayfa Yükleniyor...