Valencia'da zafer Andy Murray'in!

Valencia Açık Tenis Turnuvası, ATP Dünya Turu Finalleri'nde sezonun en uzun maçıyla son buldu. 3 saat 20 dakika süren karşılaşma sonunda Andy Murray, Tommy Robredo’yu 2-1 üç set sonunda geçmeyi başardı.

NTV Spor 27.10.2014 - 12:02
Valencia'da zafer Andy Murray'in!

ATP Dünya Turu Finalleri'nin Valencia ayağı nefes kesen bir finale sahne oldu. Andy Murray ve Tommy Robredo'nun karşı karşıya geldiği maç, geçen ay oynanan Shenzhen Masters Finali'nin tekrarı gibi geçti. 3 saat 20 dakika süren zorlu maçın ardından kazanan Andy Murray oldu.

İskoç tenisçi, ilk seti 6-3 kaybetti. İkinci ve üçüncü setin sonucunu ise tie-break belirledi. İlk sette İspanyol rakibine boyun eğen Murray, ilk tie break'i 9-7, finali ise 10'a 8 kazandı. 5 kez maç sayısı çeviren Murray bu sonuçla kariyerinin 31. Valencia'da ise ikinci şampiyonluğunu elde etti.

Karşılaşma; ATP Dünya Finalleri'nde sezonun en uzun maçı olarak kayıtlara geçti. Bu sezon Grand Slam'lerde beklenenin altında bir performans sergileyen Murray, Valencia'daki zaferle sezonun son turnuvası Paris Masters'a katılmaya hak kazandı.

 

Sayfa Yükleniyor...