"Aptalca bir hareket yaptı"

Chelsea maçının son dakikasına 1-0 yenik giren Manchester United'a beraberliği getiren gol, Robin van Persie'den geldi. Louis van Gaal, vatandaşının gol sevincinde formasını çıkarmasını aptalca bir hareket olarak değerlendirdi.

NTV Spor 27.10.2014 - 12:39
"Aptalca bir hareket yaptı"

İngiltere Premier Ligi'nde haftanın maçında Manchester United ile Chelsea 1-1 berabere kaldı. Sakatlıkları süren Radamel Falcao ve Diego Costa'nın yer almadığı mücadelede Chelsea, Didier Drogba'nın 53. dakikadaki kafa golüyle 1-0 öne geçti. Maçın uzatma anlarında sahneye çıkan Robin van Persie, takımına 1 puanı kazandıran golü kaydetti.

Ivanovıc'in son dakikalarda oyun dışı kalması nedeniyle karşılaşmayı 10 kişiyle tamamlayan Chelsea'de, menajer Jose Mourinho maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimine tepki gösterdi. 'Hakem hakkında konuşursam, başım derde girebilir' ifadelerini kullanan Portekizli menajer, United deplasmanında elde edilen beraberliği tatmin edici bulmazken, yine de iyimser açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yolundaki rakipleri Manchester United ve Manchester City ile deplasmanda oynadıklarını dile getiren Mourinho, iyi yolda olduklarını ifade etti.

Manchester United menajeri Louis van Gaal ise oyuncularının son düdüğe kadar rakip kale önünde gol aramasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Galibiyeti hak ettikleri bir karşılaşmadan 1 puan çıkardıklarını belirten Hollandalı menajer, gol sevincinin ardından formasını çıkaran ve sarı kart gören Robin van Persie için 'aptalca bir hareket yaptı' değerlendirmesinde bulundu.

Premıer Lig'de yenilgisiz tek takım Chelsea, 23 puanla zirvede yer alırken 4 puan gerisinde Southampton ve 6 puan gerisinde Manchester City yer alıyor.

Sayfa Yükleniyor...