Girona - Villarreal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İspanya La Liga 36. hafta mücadelesi)

Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Girona, ligin 36. haftasında Villarreal ile karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz hafta yaşadığı beraberlikle ikinciliği Barcelona’ya kaptıran Girona, taraftarının önünde Villarreal’i mağlup ederek puan durumunda üst sırayı hedefliyor. Villarreal ise haftaya topladığı 48 puanla 9. sırada giriyor. Girona - Villarreal maçının detayları belli oldu. Peki Girona - Villarreal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 14.05.2024 - 13:03
Girona - Villarreal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İspanya La Liga 36. hafta mücadelesi)

’da bu sezon Real Madrid’in ardından en fazla konuşulan takımların başında Girona geliyor. İspanyol ekibi Atletico Madrid, Athletic Bilbao, Real Betis, Real Sociedad, Valencia gibi takımları geride bırakarak 3. sırada yer aldı. Barcelona ile ikincilik rekabetini sürdüren Girona, kritik haftada Villarreal karşısında hata yapmak istemiyor. Futbolseverler ise mücadelenin ekranlara geleceği kanalı ve başlangıç saatini merak ediyor. Girona karşılaşmadan galibiyetle ayrılması durumunda maç fazlasıyla ikinci olacak. Peki Girona - Villarreal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin detaylar….

GİRONA - VİLLARREAL MAÇI NE ZAMAN?

’da 36. haftada Girona ve Villarreal kozlarını paylaşıyor. İspanyol hakem José María Sánchez Martínez'in düdük çalacağı mücadele saat 23.00’te başlayacak. Montilivi Stadı’nda oynanacak karşılaşma S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

GİRONA SON DURUM

Girona ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Míchel Sánchez’in öğrencileri son olarak Alaves deplasmanından 2-2 beraberlikle dönerken ikinciliği Barcelona’ya kaptırdı. İspanyol ekibi sezon genelinde 23 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 75 puan topladı.

VİLLARREAL SON DURUM

Marcelino'nun ekibi kadro değeri olarak La Liga’nın dikkat çeken takımlarından birisi olurken beklenen performansın uzağında kaldı.

Villarreal geride kalan 35 haftada 13 galibiyet, 9 beraberlik ve 13 mağlubiyet yaşadı. Villarreal son olarak kendi sahasında ağırladığı Sevilla'yı 3-2 mağlup etmişti.

Sayfa Yükleniyor...