Thunder'a bir şok daha! Elini kırdı!

NBA'de Clippers deplasmanında 93-90 kaybeden Oklahoma City Thunder, sezonun ikinci maçında da mağlup olurken yıldız oyuncusu Russell Westbrook'u da kaybetti.

NTV Spor 31.10.2014 - 14:48
Thunder'a bir şok daha! Elini kırdı!

Takımın yıldızı Kevin Durant'in ayağını kırmasının ardından takımın lideri konumuna gelen Westbrook dün gece sadece 9 dakika sahada kalabildi. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde De Andre Jordan ve takım arkadaşı Kendrick Perkins ile giriştiği pota altı mücadelesinde elinden sakatlanan genç oyuncu maçı tamamlayamadı.

Yapılan kontrollerden sonra sağ el parmağında kırık olduğu anlaşılan Westbrook'un parkelerden 4-6 uzak kalacağı ön görülüyor.

Oklahoma City Thunder, sezonun en az ilk 1 ayını Kevin Durant ve Russell Westbrook olmadan geçirecek.

Yıldız oyuncu ayrıca soyunma odasının yolunu tutarken taraftarlarla kısa bir gerginlik yaşadı.

SAKATLIK KABUSUNA TRANSER ÇÖZÜMÜ
Oklahoma City, bu gelişme üzerine NBA'in sakatlıklar yüzünden kadro sıkıntısı yaşayan takımlara sunduğu bir istisnayı kullanmak üzere NBA Yönetimi'ne başvurma kararı aldı.
 
'Hardship Exception' adı verilen bu kurala göre kadrosunda, sakatlığı 2 hafta ve üzeri olacağı tescillenen en az 4 oyuncusu bulunan ve en az 3 maç oynamış takımlar, kadrolarına 1 oyuncuyu daha transfer edebiliyor. NBA kurallarına göre bir takımın kadrosunda en fazla 15 oyuncu yer alabiliyor.

Sezonun ilk iki maçında Portland ve LA Clippers ile karşılaşan Oklahoma City, bu istisnaya resmi olarak başvurmak için Denver Nuggets maçını beklemek zorunda kalacak. Oklahoma City'nin kadrosunda Kevin Durant ve Russell Westbrook'un yanı sıra Anthony Morrow, Jeremy Lamb, Reggie Jackson, Grant Jerrett, Mitch Mcgary  gibi isimlerin sakatlıkları bulunuyor.

 

Sayfa Yükleniyor...