"Acısı bir gün çıkacak"

Bayern Münih ile Borussia Dortmund'u karşı karşıya getirecek maç öncesi iki kulüp arasındaki Marco Reus krizi sürüyor. Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp, maçtan hemen önce Reus'u transfer edebileceklerini söyleyen Bayern yönetimine yüklendi. Klopp; "Bayern'den bir gün tüm yaptıklarının acısı çıkacak" ifadesini kullandı. Reus ise şu anda transferi düşünmediğini ifade etti.

NTV Spor 31.10.2014 - 15:46
"Acısı bir gün çıkacak"

Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenige'nin Borussia Dortmund ile oynayacakları maçtan hemen önce Mario Götze ve Robert Lewandowski'nin ardından Marco Reus'u da transfer edebileceklerini söylemesi 2 kulübü karşı karşıya getirdi.

Bayern yönetimine son yanıt Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp'tan geldi Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında ilahi adalet uyarısı yapan Klopp; "Bence hayatın adil. Bayern Münih ve takımımın ligdeki durumları belli. Bayern bu kadar başarılıyken bile bu tür oyunlara başvuruyorsa bir gün tüm yaptıklarının acısının kendilerinden çıkacağına inanıyorum" dedi.

Marco Reus da hakkındaki spekülasyonlar ile ilgili sessizliğini sonunda bozdu. Yıldız oyuncu; "Hakkımda her gün yeni bir haber okuyorum. İnsanlar sürekli benden bahsediyor. Sanırım birçok insan geleceğimi benden fazla düşünüyor" ifadelerini kullandı.


 

Sayfa Yükleniyor...