Nou Camp onu bekliyor!

Luis Suarez ilk kez resmi bir maçta Nou Camp'ta sahne almaya hazırlanıyor. Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Uruguaylı golcünün Celta Vigo ile oynayacakları maça ilk 11'de başlayacağı sinyalini verdi.

NTV Spor 31.10.2014 - 15:52
Nou Camp onu bekliyor!

Luis Suarez, 4 aylık ısırık cezasının bitmesinden sadece 1 gün sonra El-Clasico'da Barcelona formasını giymişti. İlk 11'de sahaya çıkan Suarez, Neymar'ın golünün hazırlayıcısı olduktan sonra Messi'ye de bir gol attırmanın eşiğinden dönmüştü. Buna karşın eski keskinliğinden uzak görünen Uruguaylı golcü, 2. yarının ortalarında oyundan alınmıştı.

Suarez'i ilk 11'de sahaya sürdüğü için bazı kesimlerce eleştirilen teknik direktör Luis Enrique, Celta Vigo'yu ağırlayacakları maç öncesi eleştirileri yanıtladı. Suarez'e bir kez daha ilk 11'de forma şansı tanıyacağı sinyali veren Enrique; "Luis fiziksel olarak iyi durumda. Takım arkadaşları ile aynı tempoda çalışıyor. Takımımıza çok yararlı olacağına inanıyoruz" dedi.

Enrique'nin bu açıklamasının ardından Suarez'in ilk kez resmi bir maçta Nou Camp'ta Barcelona taraftarının karşısına çıkmasına kesin gözle bakılıyor.


 

Sayfa Yükleniyor...