Robben'in favorisi iki canavar!

Bayern Münih'in yıldızı Arjen Robben, 2014 FIFA Altın Top Ödülü’nü "İki canavar" olarak tanımladığı Cristiano Ronaldo ya da Lionel Messi'nin kazanacağını söyledi.

NTV Spor 14.11.2014 - 16:29
Robben'in favorisi iki canavar!

2014 FIFA Altın Top Ödülü'nün sahibi kim olacak? Bu prestijli ödülü son 6 yılda Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi dışında kazanan başka bir oyuncu çıkmadı.

Bayern Münih'in yıldızı Arjen Robben, durumun bu yıl da değişmeyeceği görüşünde. Hem Bayern Münih hem de Hollanda Milli Takımı'yla çok başarılı bir yıl geçiren Robben, "İki canavar" olarak tanımladığı Ronaldo ile Messi'nin kendisi de dahil tüm futbolcuların üzerinde olduklarını kabul etti.

"France Football" dergisine konuşan Robben, "Ronaldo ile Messi'nin son 6 yıldır yaptıkları inanılmaz. Hiçbirimiz onlara yakın değiliz. Bu yüzden 2014 yılında da ya Ronaldo ya da Messi Altın Top Ödülü'nü kazanacak. Kendi şansımı çok az görüyorum. Yine de 23 kişilik aday listesine girmek de onur verici" ifadelerini kullandı.

Altın Top Ödülü'nün sahibi gelecek yılın Ocak ayında açıklanacak. Ödül sahibi belli olmadan önce 23 kişilik aday listesi 3 kişiye indirilecek. Üç kişilik son listede Ronaldo ve Messi'nin yanısıra Bayern Münih kalecisi Manuel Neuer'in kendisine yer bulması bekleniyor.

 

Sayfa Yükleniyor...