Cedi Osman kariyer gecesini anlattı!

Real Madrid'e bu sezon ilk yenilgisini tattıran Anadolu Efes'te maçın kahramanlarından Cedi Osman, karşılaşmayı ve sezonu NTV Spor'a değerlendirdi.

NTV Spor 14.11.2014 - 23:54
Cedi Osman kariyer gecesini anlattı!

Gecede 16 sayıyla kariyer rekoru kıran 19 yaşındaki oyuncu, Spor Gecesi'ne konuk oldu. 

Abdi İpekçi'de taraftarların mükemmel bir atmosfer oluşturduğunu ve Real Madrid'e karşı iyi bir mücadele sergilediklerini belirten Cedi Osman, Janning'in maç kazandıran son saniye basketini de anlattı.

THY Euroleague'de kariyer rekorunu Real Madrid'e karşı kırmış olmaktan dolayı büyük bir gurur yaşadığını aktaran Cedi; "Bu performansımda kuşkusuz takım arkadaşlarımın, Ivkovic'in ve ailemin de büyük desteği var. Bugün maçın oyuncusu seçilmiş olmamdan ziyade takım olarak iyi bir oyunla kazanmak çok daha önemli" dedi.

"YABANCI KONTENJANI DERT DEĞİL"
Anadolu Efes adına sezonu yabancı kontenjanını da değerlendiren 19 yaşındaki oyuncu, "Yeni kurulan bir ekip olmamıza rağmen sağlam mücadeleci ve enerjik bir takım olma yolundayız. İyi savunma yapan, çok koşan ve hızlı hücuma çıkan bir takım olmaya çalışıyoruz ve bunu parkeye yansıttığımızı da düşünüyorum. Muhakkak ki sezon sonuna doğru daha da iyi bir performans yakalayacağız. Yabancı kontenjanına da değinirsek gördüğünüz gibi ben de Furkan da ve Emircan da süre alabiliyor. Yani oynadıktan sonra hiç birşey imkansız değil. Çok çalışıyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu çalışmanın meyvesini de süre alarak karşıladığımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Cedi Osman, Real Madrid karşısında 16 sayıyla kariyer rekoru kırarken bunun üzerine 7 ribaund, 2 asist, 1 top çalma, 3 blok ile oynadı.

 

 

Sayfa Yükleniyor...