Kaleciliği bıraktı, güreşçi oldu!

Werder Bremen'de gösterdiği performansla bir dönem Almanya Milli Takımı'nın da kalesini koruyan eski eldiven Tim Wiese, Amerikan Güreşi'ne merak saldı.

NTV Spor 16.11.2014 - 15:21
Kaleciliği bıraktı, güreşçi oldu!

Futbolculuk kariyerinin en verimli dönemini Werder Bremen formasıyla geçiren, 6 kez de Alman Milli Takımı'nın kalesini koruyan Tim Wiese, güreşçilik kariyerine Frankfurt'ta çıktığı gösteriyle başladı.

Ocak ayında futbol kariyerini noktalayan Tim Wiese'ye Eylül ayında WWE tarafından teklif yapılmış ve Alman sporcu yeni bir kariyere yelken açmıştı. 32 yaşındaki eski kaleci, artık şov güreşi sahnesinde performans gösterecek.

Hoffenheim'dan Ocak ayında emeklilik kararı alarak ayrılan Wiese, emekliliğinden sonra hemen vücut geliştirmeye başladı. WWE tarafından Frankfurt'ta düzenlenen organizasyonda, The Usos ile the Dust Brothers arasındaki karşılaşma öncesi ilk kez ringe davet edilen Wiese, bir süre taraftarları selamladı.

Eylül ayında şov amaçlı profesyonel güreş müsabakaları düzenleyen WWE organizasyonundan teklif aldığını açıklayan Wiese, vücut geliştirmeye başlayarak Amerikan güreşi yapmaya karar vermişti. Wiese'nin ilerleyen günlerde organizasyondaki ilk maçına da çıkması bekleniyor.
     
Wiese, futbol kariyerinde Almanya'nın Fortuna Köln, Kaiserslautern, Werder Bremen ve Hoffenheim takımlarında forma giymişti. Kariyerinin en iyi dönemini 2005-2012 yıllarında Werder Bremen'de yaşayan Wiese, 6 kez de Almanya Milli Takımı'nda görev yapmıştı. Wiese, 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında da Mesut Özil'le beraber oynamıştı.

Sayfa Yükleniyor...